Salisusien olosuhdehankkeiden tilanne 12.1.2017

Share |
12.01.2017

Hyvät ystävät,

Vihdin Salisusien hallitus on jatkanut taustalla olosuhteiden kehittämishanketta ja onkin tullut aika tiedottaa, osallistaa ja lopulta seurana päättää asioista. Meidän kannalta tärkeitä hankkeita on 2.

Lankilan hanke

Yhdessä Oy Vihdin Jäähalli Ab:n kanssa valmistelemme Lankilassa Juurakkotiellä sijaitsevan hallin muuttamista salibandyyn soveltuvaksi halliksi. Hallia kaavaillaan toki pääösin VSS:n käyttöön mutta myös kunta ja muut käyttäjät ovat tervetulleita halliin. Mikäli hanke etenee aikataulussa voisi tila olla käytössä syksyllä 2017. Hankkeeseen osallistumisesta päätetään seurakokouksessa joka pyritään järjestämään vielä tammikuussa, jotta kunnan valtuusto voi tehdä oman ratkaisunsa.

Halliin saadaan näillä näkymin lähes täysimittainen salibandykenttä, joka riittää esim. 3. divariin ja junnupeleihin. Kentän koko on verrattavissa esimerkiksi Esport Areenan kenttiin, jotka ovat mitoiltaan vastaavia. Koko asettuu Pappilanpellon koulun ja Nummelanharjun koulun kenttien väliin. Hallin tärkein plussa seuralle olisi harjoitusvuorotarpeiden täyttäminen.

Hanke tullaan esittelemään tarkemmin seurakokouksessa ja kotiluola-sivuilla.

Kirkonkylän kampuksen liikuntahalli

Olemme ajaneet kirkonkylän kampukseen isompaa hallia kuin suunnitelmissa on ollut. Meidän viesti on se että jo nykyisessä tilanteessa tarvitsemme 3 hyvää tilaa, missä harjoitella ja pelata, jos aiomme toteuttaa toiminnan pääosin Vihdin alueella. Käytännössä siis voisimme käyttää merkittävästi aikaa myös kirkonkylän kampuksen tiloista, mikäli ne olisivat riittävät. Mikäli hanke toteutuu pienenä hallina, emme kykene käyttämään sitä lainkaan.

Keskusteluissa on keskitytty VSS:n käyttötarpeeseen vaikka Vihdissä on paljon muitakin seuroja, joille tilat toisivat helpotusta ja mahdollisuuksia. Kivasti Nummelanharjun koulunkin uuteen saliin ovat muutkin seurat löytäneet. Tuo sali on salibandyyn rakennettu ja se onkin jo toiminut tapahtuma- ja harjoittelupaikkana hyvin. Valitettavasti se ei tuo omiin tarpeisiimme niin paljon helpotusta kuin toive oli, syynä tietysti hallin tärkein käyttötarkoitus, lukion käyttö.

Kirkonkylän Kampus-hankkeeseen on nyt mahdollisuus vaikuttaa läpimenneen ponsiesityksen takia. Ponnen piirissä tarkastellaan, voisiko samalla rahalla saada enemmän. VSS:n ensisijainen ehdotus on että elinkaarimallia tarkasteltaisiin uudelleen. Elinkaarimallissa kunta ostaisi kaikki päivävuorot määrätyltä ajanjaksolta yksityiseltä hallilta. Kokonaiskustannus verrattuna pelkkään investointiin voisi olla näin huomattavasti edullisempi.

Tästäkin hankkeesta lisätietoja jatkossa kotiluola-sivuilla.

Kiitos, terveisin Jesse Lantinen, hallituksen puheenjohtaja.

29.04.2018Jari Nissisestä VSS:n valmennuspäällikkö
22.04.2018 12:00Saari jatkaa VSS:n miesten valmentajana
18.04.2018Salisusille uusia yhteistyösopimuksia
31.03.2018Salisusien kesäleiri 2018 - ilmoittautuminen on avattu
24.10.2017VSS Kotiturnaukset 2017
24.05.2017Kiinnostaako salibandy - 05- ja 06-syntyneiden poikien joukkueet etsivät pelaajia!
12.01.2017Salisusien olosuhdehankkeiden tilanne 12.1.2017
29.11.2016VSS XO jatkaa puhtaalla pelillä vitosdivarissa
27.11.2016C1-pojilla hyvä Eliitti-sarjan avausturnaus
30.10.2016C1-pojat Eliitti-sarjaan

Siirry arkistoon »