Jari Nissisestä VSS:n valmennuspäällikkö

Share |
29.04.2018

jabba.jpg

Vihdin Salisusien organisaatio saa kovan luokan vahvistuksen kun kokenut huippuvalmentaja Jari Nissinen siirtyy seuran valmennuspäälliköksi 1.5. alkaen.

Nissinen on VSS:n historian ensimmäinen päätoiminen työntekijä.

 

VSS on vuosien saatossa kasvanut ja kehittynyt melkoisesti. Tä̈mä̈ kaikki on tä̈hä̈n mennessä toimeenpantu puhtaasti vapaaehtoisvoimin.

Viime syksyn seurakokouksessa todettiin, että seuraavan kehitysaskeleen ottaminen vaatii lisää panostusta toimintaan niin valmennuspuolelle kuin toiminnan johtamiseen arjessa.

- Nyt tämä konkretisoituu, kun saamme seuraan kovan luokan vahvistuksen, seuran puheenjohtaja Janne Metsänoja iloitsee.

 

Jari ”Jabba” Nissinen on pitkän linjan salibandymies ja siten monelle entuudestaan tuttu niin valmentajana kuin valmentajien kouluttajana. Nissinen on suorittanut ammattivalmentajatutkinnon ja salibandyn Huippuvalmentajatutkinnon.

Nissinen on urallaan valmentanut miesten liigassa mm. SSV:tä ja Oilersia sekä toiminut mm. Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana ja kouluttajana ja valmentanut useita juniorijoukkueita.

 

- Olin innoissani, kun seuran puolelta otettiin minuun yhteyttä ja kysyttiin halukkuuttani lähteä valmennuspäällikön toimeen. Asiaa ei tarvinnut kauan miettiä, yhdistyisihän työssä kaksi suurta intohimoani lajin parissa, kouluttaminen ja valmentaminen, kertoo Nissinen ja jatkaa:

- Pyrin tuomaan oman ammattitaitoni ja kokemukseni valmennuksen ja pelaajien käyttöön.

 

- Päättyneellä kaudella moni asia kehittyi edelleen hienosti niin urheilun kuin seuran hallinnon näkökulmasta, Metsänoja toteaa.

- Kun tuli mahdollisuus vahvistaa seuran valmennuksen kehittymistä Jabban tasoisella valmennuspäälliköllä, oli hallituksella edessä varsin helppo päätöksenteko, Metsänoja kertoo.

 

Valmennuspäällikön keskeisenä tehtävänä on kehittää seuran juniorijoukkueiden valmennusta ja yhteistoimintaa ja siten entisestään parantaa mahdollisuuksia harrastaa salibandyä Vihdissä.

- Yksin tätä työtä ei pysty tekemään, niinpä toivonkin että valmentajat ja taustahenkilöt lähtevät avoimin mielin yhdessä tekemään jotain uutta, joka kehittää seuratoimintaa ja tuottaa tulevaisuudessa hyvää valmennusta ja sitä kautta pelaajien kehittymistä Nissinen pohtii.

 

Salisudet haluavat tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa tavoitteellista kilpaurheilua unohtamatta niitä, jotka haluavat vain liikkumisen ilosta pelata salibandyä.

Osana tätä pelaajapolkua on luonnollisesti myös miesten ja naisten edustusjoukkueiden kehittäminen.

- Kehittämällä edustusjoukkueet hyvälle tasolle mahdollistamme nuorille lajin harrastamisen jatkamisen kotipaikkakunnalla myös peruskoulun jälkeen jatko-opintojen rinnalla, sanoo Metsänoja.

29.04.2018Jari Nissisestä VSS:n valmennuspäällikkö
22.04.2018 12:00Saari jatkaa VSS:n miesten valmentajana
18.04.2018Salisusille uusia yhteistyösopimuksia
31.03.2018Salisusien kesäleiri 2018 - ilmoittautuminen on avattu
24.10.2017VSS Kotiturnaukset 2017
24.05.2017Kiinnostaako salibandy - 05- ja 06-syntyneiden poikien joukkueet etsivät pelaajia!
12.01.2017Salisusien olosuhdehankkeiden tilanne 12.1.2017
29.11.2016VSS XO jatkaa puhtaalla pelillä vitosdivarissa
27.11.2016C1-pojilla hyvä Eliitti-sarjan avausturnaus
30.10.2016C1-pojat Eliitti-sarjaan

Siirry arkistoon »