Share |

E1-Pojat

Tervetuloa Vihdin Salisusien E1-junioreiden joukkuesivuille.

Joukkuekuva_2017_Eerikkila.jpg


Kauden tavoitteet

Kaudella 2017-2018 joukkue tulee pelaamaan Etelä-Suomen aluesarjassa E1 kilpasarjaa, sekä korkeampaa haastajaa. Joukkueen pelaajat pelaa lisäksi yksittäisiä pelejä ja osallistuu erinäisiin turnauksiin. Kauden tavoite on tarjota pelaajille haastetta, sekä tukea pelaajien kehitystä salibandyn parissa. Lajitaidon ja pelien lisäksi kauden tavoitteena on luoda jokaiselle pojalle hyvät liikunnalliset taidot tämän hetkisen ja tulevaisuuden lajitaitoharjoittelun pohjalle.

Joukkueen vahvuudet

Joukkueen vahvuudet ovat aito innostus ja kiinnostus salibandyyn. Joukkue on urheilullinen, hyvin harjoitteleva joukkue. Joukkueella on sitoutunut valmennustiimi, joka pyrkii kehittämään joukkueen toimintaa läpi kauden. 

Oletko kiinnostunut salibandystä

Mikäli jos koet liikunnan iloa ja olet jo ensi kontaktit kokenut lajinparissa ja mielesi haluaa salibandyä harrastamaan, niin ota yhteyttä joukkueeseemme.


Uutiset

Salisusille uusia yhteistyösopimuksia (18.04.2018)
Vihdin Salisudet ja Intersport Suomenoja aloittavat yhteistyön.   Intersport Suomenoja ja Vihdin Salisudet ovat solmineet useampivuotisen sopimuksen yhteistyöstä..

Salisusien kesäleiri 2018 - ilmoittautuminen on avattu (31.03.2018)
Vihdin Salisusien kesäleirihaku on nyt avattu! Vihdin Salisudet järjestää kesäleirit 7-12 vuotiaille tytöille ja pojille 4.-8.6. ja 30.7.-3.8. Huhmarin koululla..

VSS Kotiturnaukset 2017 (24.10.2017)
Kausi 2017-2018 on jo hyvässä vauhdissa ja iloksemme olemme saaneet tälle kaudelle monta kotiturnausta järjestettäväksemme Nummelanharjun liikuntahallin hienoissa..