Share |

B-pojat

C1_2016_2017.jpg

 

C1-poikien joukkue kaudelle 2016-2017Kausi 2016-2017 on saatu pelillisesti pakettiin C1-poikien osalta. 

C1-poikien joukkue osallistui 20.-21.8. pelattuihin SM-karsintoihin VSS Black nimellä. Ensimmäisen viikonlopun tuloksena oli lohkon toinen sija ja paikka jatkokarsintoihin 27.-28.8. Toinen viikonloppu oli pelillisesti tiukkaa ja tuloksena kolme niukkaa tappiota, joiden myötä joukkue pelasi syyskaudella alueellisessa kilpasarjassa.

Joukkue saavutti kilpasarjaan asettamansa tavoitteen lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Joukkue sijoittui neljän voiton myötä lohkonsa toiseksi ja siten varmisti paikkansa Eliitti-jatkosarjaan. Joukkueen kauden tavoitteena oli edelleen nousta Eliitti-jatkosarjan kautta play-off-karsintoihin keväällä.

Eliitti-jatkosarjan viimeisenä ottelupäivänä 11.3. C1-pojat voittivat molemmat ottelunsa, mutta erittäin tasaisessa sarjassa se ei riittänyt jatkopaikkaan joka jäi niukasti kahden sarjapisteen päähän eli tavallaan yhden maalin päähän (toinen jatkosarjan tasapeleistä olisi pitänyt saada käännettyä voitoksi). Sarjassa sijalle 2-4 sijoittuneet joukkueet tasapisteissä (16) ja sijalle 5-6 myös keskenään tasapisteissä (14) eli sarjan voi todella todeta olleen hyvin tasainen ja jatkopaikat ratkesivat pienillä eroilla.

C1-pojat kiittävät kaikkia joukkueen toimintaan osallistuneita ja joukkuetta tukeneita kuluneesta kaudesta. Nyt käännetään katseet kohti B-poikien sarjoja kaudelle 2017-2018.

Yhteistyössä on voimaa – kiitokset kaikille toimintaamme tukemaan lähteneille!

Juniorien urheiluharrastus on mahdollisuus urheilun ohessa oppia koko elämässä tärkeitä taitoja mm. toimia yhteisen tavoitteen eteen ryhmässä, ryhmän jäsenenä ja yhteisten pelisääntöjen mukaan unohtamatta terveen elämän taitoja liikunta, ravinto ja lepo.

Onneksi meillä on yhteistyökumppaneita, jotka osaltaan mahdollistavat näiden nuorten tavoitteellisen urheiluharrastuksen toteuttamista.

Linkit yhteistyökumppaniemme kotisivuille löydät tämän sivun oikeasta reunasta.

Haluaisitko saada oman yrityksesi logon tähän listaan mukaan? Liity yhteistyöjoukkoomme junioreidemme niin urheilullisten kuin ryhmässä toimimisen taitojen kehittymistä tukemaan! 

Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan niin katsotaan yhdessä minkä muotoinen yhteistyö olisi toimivin ratkaisu – tarjolla mm mainostilaa edustusasuissa, joukkueen nettisivuilla ja otteluraporttien yhteydessä Facebookissa, yhteinen harjoitusottelu joukkueen kanssa...


Tallenna

Uutiset

Salisusille uusia yhteistyösopimuksia (18.04.2018)
Vihdin Salisudet ja Intersport Suomenoja aloittavat yhteistyön.   Intersport Suomenoja ja Vihdin Salisudet ovat solmineet useampivuotisen sopimuksen yhteistyöstä..

Salisusien kesäleiri 2018 - ilmoittautuminen on avattu (31.03.2018)
Vihdin Salisusien kesäleirihaku on nyt avattu! Vihdin Salisudet järjestää kesäleirit 7-12 vuotiaille tytöille ja pojille 4.-8.6. ja 30.7.-3.8. Huhmarin koululla..

VSS Kotiturnaukset 2017 (24.10.2017)
Kausi 2017-2018 on jo hyvässä vauhdissa ja iloksemme olemme saaneet tälle kaudelle monta kotiturnausta järjestettäväksemme Nummelanharjun liikuntahallin hienoissa..