AC 68 - Miehet XO (5 - 3)

Aika: 28.10.2017 19:00
Paikka: CAMPO-SPORT CENTER
Sarja: 4. DIVISIOONA, LOHKO 1


Päivän toisessa ottelussa tuli vastaan AC 68, josta oli scoutattu etukäteen yhtä hyvin kuin edellinenkin vastustaja. Ottelu eteni tasatahtia ja molemmat joukkueet loivat tukun maalipaikkoja. Vastustaja aloitti tarkalla laukauksella maalinteon reilun kahden minuutin jälkeen. Tästä meni reilu viisi minuuttia ja Miki laukoi ottelun tasoihin maalinedustalla pomppineesta pallosta. Seuraavia maaleja saatiin odotella toisen erän puolivälin yli, jolloin VSS joutui alivoimalle ja vastustajan ylivoima pyöritti tehokkaasti pallon maaliin. VSS kuittasi vaparista pari minuuttia myöhemmin, kun Aki tarjoili ja Timo laukoi suoraan syötöstä pallon maalin alakulmaan.

Ottelun kolmanteen erään lähdettiin tässäkin ottelussa tasatilanteesta. Erän alussa vastustaja pelasi hienolla kuviolla itsensä 3-2 johtoon ja VSS kuittasi tämän vielä reilu minuutti myöhemmin kun Aki löysi Timon poikkikentän syötöllä ja Timo jatkoi Mikille, joka pomputti pallon maaliin. Vastustaja meni reilu kuusi minuuttia ennen 4-3 johtoon, joka jäi lopulta ottelun voittomaaliksi. Ottelun loppu oli huikea trilleri, kun VSS aikalisän jälkeen oli reilu 1,5 minuuttia aikaa jäljellä ja VSS otti maalivahdin pois ja pyöritti ylivoimaa. Ylivoima loppui kuitenkin epäonnekkaasti alkuunsa, kun alimpana pelannut Pete oli laukaisemassa ja maila hajosi, jonka seurauksena hän joutui jäähypenkille istumaan ja ottelun loppukiri hieman vaikeutui alivoimaan. Tämä ei vihtiläisiä haitannut, sillä joukkue otti alivoimalla pelin haltuun ja läpi pelin hyvin puolustanut vastustaja oli pienessä paniikissa. VSS pelasi alivoimalla useita paikkoja, mutta tällä kertaa ei joukkue avopaikoista saanut sisään, mutta vielä 15 sekuntia ennen loppua vastustaja oli pakoitettu ottamaan jäähy maalin edessä. VSS sai samasta tilanteesta vaparin ja koitti jo kerran ottelussa toiminutta kuviota uudelleen – Aki syötti ja Timo laukoi suoraan syötöstä. Alakulman sijaan pallo osui tällä kertaa sisätolppaan, josta kimposi toista tolppaa hipoen ulos ja päätyi vastustajalle, joka laittoi pallon vielä sekunti ennen loppua tyhjään maaliin.

Jos edellisessä pelissä pallo pomppi onnekkaasti VSS:lle, niin tällä kertaa se pomppi paremmin vastustajalle. Ottelu oli ensimmäisen tapaan erittäin tasainen ja hyvää vääntöä hyvän vastustajan kanssa – kiitos vastustajalle pelistä!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 002:34VastustajaEi syöttäjää
1 - 107:56Hausalo MikkoTurunen Timo
2 - 1 (yliv.)24:26VastustajaEi syöttäjää
2 - 227:46Turunen TimoLoikkanen Aki
3 - 231:46VastustajaEi syöttäjää
3 - 333:02Hausalo MikkoTurunen Timo
4 - 338:28VastustajaEi syöttäjää
5 - 3 (tm)44:59VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Vastustaja2 min
00:00Vastustaja2 min
00:00Kuosmanen Anssi2 min
00:00Palonen Petri2 min
Torjunnat:
Nieminen Joni: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Nieminen Joni
Maalivahti
7Jaakkola Joni
Kenttäpelaaja
11Luode Tommi
Kenttäpelaaja
15Myllyoja Elmo
Kenttäpelaaja
16Kuosmanen Anssi
Kenttäpelaaja
21Hausalo Mikko
Kenttäpelaaja
26Tuurna Heikki
Kenttäpelaaja
27Yrjölä Caj
Kenttäpelaaja
30Loikkanen Aki
Kenttäpelaaja
32Rautiainen Hannu
Kenttäpelaaja
33Turunen Timo
Kenttäpelaaja
62Palonen Petri
Kenttäpelaaja