Tigga - Miehet XO (3 - 5)

Aika: 28.10.2017 17:00
Paikka: CAMPO-SPORT CENTER
Sarja: 4. DIVISIOONA, LOHKO 1


VSS XO sai raavittua kasaan reilu 2 kentällistä pelaajia kauden toiseen turnaukseen. Kauden avauspeleistä tuli kaksi selvää tappiota, joten tilastoja lähdettiin parantamaan. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Tigga, josta ei tiedetty etukäteen mitään. VSS sai otteluun loistavan startin, kun ensimmäisessä vaihdossa tapahtui. VSS pääsi 3-2 hyökkäykseen, josta ensin toinen puolustaja harhautettiin väärään suuntaan ja Timo löysi Akin maalin kulmalta ja Aki laittoi kauden avauskosketuksellaan pallon nuottaan. Tämän jälkeen vastustaja sai parempaa otetta peliin ja vastasikin kolmesta seuraavasta maalista ensimmäisessä ja toisessa erässä ja 2 minuuttia ennen toisen erän loppua oli taululla 3-1 vastustajalle.

VSS ei tästä vielä lannistunut, vaan kuittasi vielä pelin tasoihin erätauolle mentäessä. 3-2 kavennusmaali syntyi myös hienon kuvieon päätteeksi, kun Aki kiersi maalin ja puolustajan tontilta Anssi teki upean nousun harhauttaen vastustajan ja hakien vapaan vetopaikan. Tarkka veto suoraan syötöstä ja pallo maalin etukulmaan. Tästä vielä reilu minuutti ja tuttu kuvio toistui – Timo tuli vasenta laitaa pitkin ja löysi poikittaissyötöllä Akin toiselta puolelta, joka laukoi suoraan syötöstä pallon maaliin ja tilanteeksi tasan 3-3.

Kolmannessa erässä molemmat hakivat voittomaalia pitkään ja pallo löysikin VSS:n kannalta oikeaan maaliin reilu kolme minuuttia ennen loppua. Jos aiemmat VSS maalit olivat kauniita kuvioita, niin nyt pallo pomppi todella onnekkaasti maaliin. Heikki lähetti kukkupallon omalta maalilta vastustajan päätyyn, jossa Joni teki maskia maalivahdin edestä. Pallo osui Jonin selkään, josta se jotenkin onnistui kimpoamaan vastustajan maaliin. Lopussa vastustaja haki vielä tasoitusta ilman maalivahtia. Timo sai yrittää tyhjään maaliin neljä kertaa, joista viimeinen onnekkaasti pomppi maaliin loppulukemiksi 5-3. Kaikkiaan tiukka peli, joka onnistuttiin hienosti kääntämään voitoksi. Kiitos vastustajalle mukavasta pelistä!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:33Loikkanen AkiTurunen Timo
1 - 105:48VastustajaEi syöttäjää
2 - 110:27VastustajaEi syöttäjää
3 - 127:32VastustajaEi syöttäjää
3 - 228:05Kuosmanen AnssiLoikkanen Aki
3 - 329:22Loikkanen AkiTurunen Timo
3 - 441:35Jaakkola JoniTuurna Heikki
3 - 5 (tm)44:24Turunen TimoEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Nieminen Joni: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Nieminen Joni
Maalivahti
7Jaakkola Joni
Kenttäpelaaja
11Luode Tommi
Kenttäpelaaja
15Myllyoja Elmo
Kenttäpelaaja
16Kuosmanen Anssi
Kenttäpelaaja
21Hausalo Mikko
Kenttäpelaaja
26Tuurna Heikki
Kenttäpelaaja
27Yrjölä Caj
Kenttäpelaaja
29Partti Tomi
Kenttäpelaaja
30Loikkanen Aki
Kenttäpelaaja
32Rautiainen Hannu
Kenttäpelaaja
33Turunen Timo
Kenttäpelaaja
62Palonen Petri
Kenttäpelaaja