Miehet XO - Hazards (3 - 2)

Aika: 8.4.2017 17:00
Paikka: ARENA CENTER MYLLYPURO
Sarja: 5. DIVISIOONA, LOHKO 5


VSS XO lähti kauden viimeiseen turnaukseen totutusti piikkipaikalta. Lähtökohta turnaukseen oli selvä: 2 pistettä riittäisi varmistamaan lohkovoiton ja suoran nousun. Joukkue sai mukaan täydet kolme kentällistä pelaajia. Alkulämmöksi joukkue kannusti miesten edustuksen selvään voittoon karsintapelissä ja säilymisen 3-divarissa. Tuon jälkeen voitiin pelitkin ottaa tosissaan, ettei oltaisi samalla sarjatasolla edustuksen kanssa. Ennen VSS:n ensimmäistä ottelua meinasi jo sarjavoitto varmistua, kun IBK Stadibandylla oli peli, jossa olivat neljällä maalilla häviöllä vielä pari minuuttia ennen loppua. IBK teki kuitenkin neljä maalia ilman maalivahtia ja otti tasapelin – tämän jälkeen siis VSS:lle riitti yksi sarjapiste enää päivältä.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui sarjakolmonen Hazards, jonka kanssa VSS:n edellinen peli oli jo tasainen. Ottelussa Hazards lähti pitämään vauhtia yllä ja VSS ei oikein kolmen ketjun voimin päässyt rytmiin mukaan. Ensimmäinen maali tulikin 11 minuutin pelin jälkeen ja VSS:n päätyyn. Tästä meni yhdeksän sekuntia ja tilanne oli tasan, kun Aki pelasi pallon Timolle, joka sai laittaa pallon melko tyhjään maaliin. Tästä kahdeksan minuuttia ja sama toistui uudelleen. Vastustaja meni 2-1 johtoon ja tällä kertaa tasoitukseen meni 26 sekuntia. Asialla oli sama parivaljakko, tällä kertaa Timo syötti maalin eteen ja Aki laittoi pallon sisään.

Hazards hallitsi pallollista peliä hienokseltaan, mutta VSS maalilla Joni kesti hienosti. Ottelun kolmannessa erässä nähtiin ottelun voittomaali, kun Pete laukoi pallon tarkasti maalin takakulmaan ja VSS:n 3-2 johtoon. Ottelun lopussa Hazards yritti tasoitusta vielä ilman maalivahtia, muta VSS kesti. Summeri soi ja VSS XO oli varmistanut lohkovoiton ja nousun nelosdivariin.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 111:05VastustajaEi syöttäjää
1 - 111:14Turunen TimoLoikkanen Aki
1 - 219:20VastustajaEi syöttäjää
2 - 219:46Loikkanen AkiTurunen Timo
3 - 240:06Palonen PetriLoikkanen Aki
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
00:00Tuurna Heikki2 min
00:00Hellgren Sami2 min
Torjunnat:
Nieminen Joni: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Nieminen Joni
Maalivahti
9Hellgren Sami
Kenttäpelaaja
15Myllyoja Elmo
Kenttäpelaaja
16Kuosmanen Anssi
Kenttäpelaaja
17Siivonen Henri
Kenttäpelaaja
21Hausalo Mikko
Kenttäpelaaja
24Siivonen Tero
Kenttäpelaaja
26Tuurna Heikki
Kenttäpelaaja
27Yrjölä Caj
Kenttäpelaaja
30Loikkanen Aki
Kenttäpelaaja
32Rautiainen Hannu
Kenttäpelaaja
33Turunen Timo
Kenttäpelaaja
44Vainio Jari
Kenttäpelaaja
62Palonen Petri
Kenttäpelaaja
86Vainio Miikka
Kenttäpelaaja
99Molander Kalle
Kenttäpelaaja