Jäsentietoa

Pelikausi

Salibandyn pelikausi kestää elokuusta toukokuuhun. Kauden alkamis- ja päättymisajankohdat vaihtelevat joukkueittain.

Sisähallien vakiovuorot alkavat yleensä elokuussa koulujen alkamisen aikoihin. Osa joukkueista harjoittelee myös kesällä.

Salibandyliiton ottelut ja turnaukset alkavat syyskuun lopulla tai lokakuun alussa.

Harjoitus- ja turnauspaikat

Vihdin Salisudet harjoittelevat kaudella 2015-2016 Solvallan UrheiluopistollaLuksianPappilanpellon koulun ja Vihdin Yhteiskoulun liikuntasaleissa sekä Hanko-Hyvinkää -tien varrella Nummelan ja Ojakkalan välillä sijaitsevalla Liikuntasammon Tennishallilla.

Salibandyliiton turnauksia pelataan eri puolilla Uuttamaata. Joukkuekohtaiset otteluajankohdat löytyvät joukkueiden sivuilta. Lisätietoja voi tiedustella joukkueenjohtajilta.

Varusteet

Ajankohtaista varustetietoa saa joukkueenjohtajilta.

Yleisimmät varusteet ovat seuraavat:
- omat varusteet: harjoitusasu (shortsit, paita), salibandymaila, sisäpelikengät, lämmittelyasu, pelisukat ja suojalasit

- joukkueen lainaamat varusteet: peliasu (pelipaita ja -shortsit sekä harjoitusliivi), pelipallot ja ensiapuvarusteet

Joukkueiden tarvikkeet
Seuralla on osassa harjoitushalleista lukolliset kaapit, joissa säilytetään joukkueiden yhteiskäyttöön tarkoitettuja varusteita.

Halutessaan joukkueet voivat hankkia myös omaan käyttöönsä tarkoitettuja palloja, sekuntikelloja, kartioita, peliliivejä tai ensiapulaukun. Palloja ja EA-tarvikkeita lukuun ottamatta näiden hankintojen kustannukset maksaa joukkue itse.

Harjoitushalleilla olevia tarvikekaappeja päivitetään tarpeen mukaan. 

Vuosikokous

Suurinta päätäntävaltaa Vihdin Salisudet ry:ssä käyttää sen jäsenistö kerran vuodessa järjestettävässä vuosikokouksessa, jossa äänivaltaisia ovat kaikki yli 15-vuotiaat jäsenmaksunsa maksaneet seuran jäsenet.

Vuosikokous järjestetään kesäkuussa. Kokouskutsu käsiteltävine aiheineen ja esityksineen esitetään vuosittain toukokuussa kaikille jäsenille.

Vuosikokous päättää myös seuran vuosittaisen jäsenmaksun.

Maksut

Jokainen joukkue laatii oman kausibudjettinsa, jonka mukaan pelaajien kausimaksut määräytyvät. Kausimaksun suuruuteen vaikuttavat mm. harjoitusvuorojen ja turnausotteluiden määrä sekä sarjojen osanottomaksut. Lisäkuluja voi mahdollisesti tulla esim. uusista peliasuista.

Lisenssi

Jokaisella pelaajalla on oltava voimassa oleva pelaajalisenssi heti kauden alussa (1.8.). Jokainen hankkii lisenssinsä itse suoraan Suomen Salibandyliiton sivuilta.

Joukkueenjohtajilta saa tarvittaessa apua ja ohjeita lisenssin lunastamiseen.

Junioreiden vanhemmille ja valmennuksesta kiinnostuneille

Vihdin Salisudet ry pyrkii tarjoamaan resurssiensa mukaan pelipaikan kaikille lajista kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Valitettavasti tällä hetkellä osa ryhmistä on täynnä, ja aivan kaikkiin ikäryhmiin ei ole ryhmää tarjolla.

Valmentajamme ja joukkueenjohtajamme toimivat vapaaehtoispohjalta. Valmentajia ei ole koskaan liikaa - niinpä seura tukee kaikkia vanhempia, isosiskoja, -veljiä ja muita ryhmien vetämisestä kiinnostuneita mm. kustantamalla Salibandyliiton järjestämiä koulutksia sekä opastamalla alkuun ryhmän kanssa toimimisessa.

Mikäli olette kiinnostuneita valmennustoiminnasta, ottakaa rohkeasti yhteyttä vaikkapa oman lapsenne joukkueenjohtajaan tai seuran hallituksen jäseniin.